وبـــــــلاگــــــــــ بــــــــالـــــا تـــــــــــــــــر
به وبــــلــاگــــــ بـــــــالـــاتــــــــر خــوش آمـــدیـــد
 

  دبیر علمی هجدهمین کنگره انجمن جراحان ارتوپدی ایران:  شکستگی انتهای ساعد شایع ترین شکستگی در پوکی استخوان است .

 دبیر علمی هجدهمین کنگره انجمن جراحان ارتوپدی ایران روز دوشنبه گفت :شکستگی دیستال ساعد و یا قسمت انتهای ساعد شایع ترین شکستگی ناشی از پوکی استخوان است
  
 
به گزارش خبرنگار علمی ایرنا ،دکتر رضا شهریار کامرانی در حاشیه هجدهمین کنگره جراحان ارتوپدی ایران در مرکز همایش‌های بین المللی رایزن در جمع خبرنگاران افزود: دومین شکستگی‌های ناشی از پوکی استخوان، شکستگی‌های گردن، ران و استخوان لگن است.
وی ادامه داد: این نوع شکستگی ها مهمترین خطر برای جان افراد به شمار می رود و هزینه اقتصادی زیادی را بر نظام سلامت جامعه تحمیل می کند.
دبیر علمی هجدهمین کنگره انجمن جراحان ارتوپدی ایران با اشاره به اینکه شیوع پوکی استخوان‌ در خانم‌ها بیش از سرطان سینه است خاطر نشان کرد :مرگ و میر ناشی از این بیماری نیز در خانم‌ها بیشتر است.
وی با بیان اینکه روز ۲۸ مهرماه به عنوان روز مبارزه با پوکی استخوان نامگذاری شده است اظهار داشت: پوکی استخوان بیماری خاموشی است که به دلیل افزایش سن جمعیت عمومی شیوع زیادی دارد.
دبیر علمی هجدهمین کنگره انجمن جراحان ارتوپدی ایران گفت که پوکی استخوان به صورت شکستگی بروز می کند و افزود: این شکستگی‌ها بر اثر ضرب دیدگی‌های کمتر از میزان معمولی به وجود می آید.
این متخصص ارتوپدی اظهار داشت :پوکی استخوان عامل یک سوم از شکستگی‌های گردن، ران و یا استخوان لگن است و این افراد یک سال پس از شکستگی جان خود را از دست می دهند.
وی پیشگیری از پوکی استخوان را یکی از راههای بروز این نوع شکستگی ها عنوان کرد و افزود: بیمارانی که دچار آرتروز و ساییدگی مفصل هستند باید حتماً برای جلوگیری از بروز پوکی استخوان از کلسیم استفاده کنند اما مصرف کلسیم برای جلوگیری از آرتروز هیچ نقشی ندارد.
دبیر علمی هجدهمین کنگره انجمن جراحان ارتوپدی ایران گفت : درمان‌های جراحی برای درمان شکستگی‌های ناشی از پوکی استخوان، نتایج رضایت بخش چندانی ندارد و قانون کلی این است که هر بیماری که دچار شکستی قسمت تحتانی ران ناشی از پوکی استخوان شد حتماً باید تحت درمان قرار گیرد.
وی با تاکید بر لزوم مصرف کلسیم و ویتامین D برای پیشگیری از پوکی استخوان به ویژه در سن یائسگی خاطرنشان کرد: یائسگی از دلایل عمده شیوع بیشتر پوکی استخوان در بین خانمهاست .




تاریخ: 30 / 7 / 1389برچسب:,
ارسال توسط mahdi
 

  کمبود یکی از آنزیم های سیستم ایمنی روی شدت بیماری های خودایمنی همچون MS تأثیر می گذارد. با شناسایی کمبود این آنزیم، محققان می توانند داروهای جدیدی برای این بیماری ها ابداع کنند.

به نقل از Science Daily ، علائم بیماری های خودایمنی مانند MS که در طول این تحقیق مورد مطالعه قرار گرفته از ناچیز تا شدید و خطرناک هستند.

محققان آکادمی Sahlgrenska در مطالعات خود عاملی را در دفاع ایمنی یافتند که می تواند این مکانیسم را توضیح دهد.

سلول های سفید خونی سیستم ایمنی نقش مهمی در مبارزه با میکرو اورگانیزم ها ایفا می کنند.

آن ها حاوی آنزیمی به نام NADPH اکسیداز هستند که اکسیژن را به رادیکال های اکسیژن واکنشی تبدیل می کند. این رادیکال های اکسژن با تجزیه میکرو اورگانیزم ها از گسترش عفونت جلوگیری می کنند.

محققان در آزمایشات خود روی نمونه های حیوانی دریافتند که عدم تولید کافی رادیکال های اکسیژن منجر به برزو بیماری های خودایمنی شده و سیستم ایمنی بیمار به بافت های بدن حمله می کند.

بنابراین این رادیکال ها در جلوگیری از بروز بیماری های خودایمنی اهمیت زیادی دارند.

مطالعات نشان می دهد افرادی که از بیماری خودایمنی شدیدتری رنج می برند در سلول های سفید خونی به دلیل کمبود عملکرد NADPH اکسیداز تولید پایین تری از رادیکال های اکسیژن دارند.

توانایی بدن در تولید رادیکال های اکسیژن واکنشی در مراحل ابتدایی دفاع ایمنی در برابر عفونت ها تأثیر به سزایی روی بروز این بیماری ها دارد.

در واقع، تولید زیاد ولی کنترل نشده رادیکال های اکسیژن توسط سیستم ایمنی در تحت کنترل درآوردن بیماری هایی چون MS نقش مهمی ایفا می کند.

iscanews




تاریخ: 30 / 7 / 1389برچسب:,
ارسال توسط mahdi
 

  یک متخصص گوش و حلق و بینی با هشدار به کسانی که سیگار مصرف می کنند، گفت: استعمال دخانیات ضعف شنوایی را به همراه دارد.

دکتر محمد ممقانی نیا در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران “ایسکانیوز”، با بیان اینکه مصرف سیگار باعث اختلال در روند خون رسانی می شود.

اظهار داشت: همین عامل به مرور زمان آسیب های جبران ناپذیری را به حس شنوایی وارد می کند.

وی در عین حال به دیگر عارضه مصرف دخانیات اشاره کرد و افزود: استعمال سیگار در افراد میان سال باعث ضعف حافظه و فراموشی می شود.

این متخصص شنوایی با اظهار اینکه گوش میانی افراد سیگاری در دریافت فرکانس های صوتی بالا آسیب می بیند، گفت: این در حالی است که دیگر افراد با قرار گرفتن در محیط های پرسر و صدا آسیب کمتری را دریافت می کنند.

دکتر ممقانی نیا که از پژوهشگران علوم پزشکی محسوب می شود در پاسخ به سوال خبرنگار ایسکانیوز مبنی بر اینکه اندام آسیب دیده (گوش) در افراد سیگاری قابل درمان است یا نه، گفت: برخلاف خیلی دیگر از اعضا و اندام بدن، آسیب دیدگی قدرت شنوایی ترمیم پذیر نیست.

وی در پایان اظهار داشت: در تازه ترین پژوهش های انجام شده استعمال دخانیات ضعف حافظه و کاهش استدلال کلامی را به همراه دارد، به طوری که طی یک تحقیق که بر روی ۵ هزار فرد میان سال صورت گرفت، ضعف حافظه در افراد میان سال زمینه ساز بروز فراموشی و زوال عقل در سنین بالاتر است.

iscanews




تاریخ: 30 / 7 / 1389برچسب:,
ارسال توسط mahdi
کاهش وزن، اختلالات گوارشی، خستگی، نارسایی قلبی و کاهش نیروی جنسی از عوارض مصرف ماده اعتیاد آور کراک است. کراک اعتیادآورترین و خطرناکترین ماده مخدر است که حتی با یکبار مصرف هم وابستگی روانی ایجاد می کند. طبق اعلام اداره پیشگیری و درمان سوء مصرف مواد معاونت سلامت وزارت بهداشت، آثار مصرف کراک بلافاصله بعد از مصرف آن ظاهر و ۳۰ تا ۶۰ دقیقه بعد رفع می شود و درصورت استفاده به روش استنشاقی، امکان خونریزی مکرر از بینی را در پی دارد. مصرف کراک کاهش وزن، اختلالات گوارشی، خستگی، نارسایی قلبی و کاهش نیروی جنسی می شود. همچنین عوارض روانی آن باعث سرخوشی، توهمات لامسه به صورت احساس خزیدن حشرات زیرپوست و کاهش تمرکز می شود و ۸ تا ۶ ساعت پس از مصرف در ادرار قابل تشخیص است. به دنبال ترک کراک افسردگی، خواب آلودگی، تحریک پذیری و گرسنگی بروز خواهد کرد. قطع تدریجی هیچ فایده ای ندارد و قطع کردن سریع آن به مراتب بهتر خواهد بود. به هر حال برای بیمارانی که علائم افسردگی شدید به دنبال قطع کوکائین پیدا می کنند، شروع داروهای ضدافسردگی مفید خواهد بود. چنانچه جنون ناشی از مصرف کوکائین بروز کند بیمار باید به روانپزشک مراجعه کند. isna


تاریخ: 30 / 7 / 1389برچسب:,
ارسال توسط mahdi
ام اس هنگامی در بدن آغاز می‌شود که گلبول‌های سفید که نقش دفاعی در بدن دارند به میلین که حفاظتی برای رشته‌های عصبی است و کمک می‌کند که پیام‌های الکتریکی با سرعتی چندین برابر منتقل شوند، به عنوان یک عامل بیگانه حمله می‌کنند و هر بار که این گلبول‌ها به رشته‌های اعصاب مربوط به یکی از اندام‌های بدن حمله کنند، آن اندام دچار مشکل می‌شود.

دارو درمانی کاردرمانی، فیزیوتراپی، گفتاردرمانی و ماساژ از جمله درمان‌های این بیماری است .

اما روش‌هایی دیگری هم هست .مدیتیشن ، یوگا، و برخی ورزش‌های دیگر با توصیه پزشک در بهبودی این بیماری موثر است. بیماری ام اس یا مولتیپل اسکلروزیس پایان زندگی نیست، و معمولا نشانه‌های آن می‌آیند و می‌روند،

انجمن پزشکان خانواده آمریکا معتقد است که باید تا جایی که ممکن است سالم زندگی کنید باوجود اینکه بیمار هستید، این انجمن به این نکات اشاره می‌کند.- به رژیم غذایی سالم بچسبید، مواد غذایی مفید و مغذی مصرف کنید که کم‌چرب و سرشار از فیبر باشد.- با تایید پزشکتان، به طور منظم ورزش کنید. ورزش‌های کششی راه خوبی برای تقویت عضله‌ها و کنترل درد و سفتی و بهبود تحرک است.- شب‌ها به مقدار کافی بخوابید و وقتی لازم است استراحت کنید.- از رفتن به محیط‌های خیلی گرم و خیلی سرد خودداری کنید. هنگام دوش گرفتن کاملا مراقب باشید. – برخی از علایم این بیماری عبارتند از : – دوبینی, مورمور شدن انگشتان دست یا پا,‌ بی حس شدن و کرخ شدن بعضی انگشت های دست یا پا, حالت برق گرفتگی لحظه ای در بدن, یخ زدگی قسمتی از بدن، داغ شدن قسمتی از بدن,‌ عدم هماهنگی اعضاء‌ خصوصا پاها هنگام راه رفتن,‌ عصبی شدن بی مورد, خواب زیاد, لخت شدن بدن, تنبلی و بی حسی, خستگی زودرس, ضعف عمومی بدن,‌ اسپاسم ماهیچه ای,‌ عدم هماهنگی بین کلمات در سخن گفتن,‌ سنگینی سر و بدن, دفع بیش از حد ادرار نسبت به دیگران,‌ دیر هضم شدن غذا, حساس و زود رنج شدن, یبوست مزاج, دیدن کابوس در بعضی افراد,‌ علاقه به خوردن غذاهای سردی بخش (اسیدی)‌ مانند لبنیات مخصوصا ماست و بستنی,‌ در صورت پیشرفت بیماری عدم کنترل ادرار, یا از دست دادن کامل بینایی, عدم تحمل هوای گرم و آب گرم, عدم تحمل آب سرد و هوای سرد کم شدن میل جنسی,‌ در صورت داشتن همبستری ضعف شدید خصوصا در آقایان, زود انزالی در آقایان, افسردگی و خودخوری,‌ انزوا طلبی و گوشه گیری,‌ نداشن تعادل, داشتن لرزش هنگام حرکت,‌ یاری نکردن‌ ‌ ماهیچه های پا هنگام راه رفتن,‌ سرما سرما شدن استخوانهای بدن خصوصا پاها.

هلث‌دی ۴ اکتبر




تاریخ: 30 / 7 / 1389برچسب:,
ارسال توسط mahdi
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 187
بازدید دیروز : 378
بازدید هفته : 1301
بازدید ماه : 2069
بازدید کل : 2104937
تعداد مطالب : 489
تعداد نظرات : 7
تعداد آنلاین : 1

iranod32